شورای مشارکت های زنان در استان خراسان رضوی

آغاز به کار نخستین شورای مشارکت های مردمی زنان

مجمع خیرین سلامت کشور در استان خراسان رضوی

طی حکمی از سوی  معاون مشارکت های مردمی مجمع خیرین سلامت کشور، «آرزو حیدریان» به سمت رییس شورای مشارکت های مردمی زنان مجمع خیرین سلامت استان خراسان رضوی منصوب شد.

این حکم مسئولیت، توسط دکتر مصطفی مهرابی بهار رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به این بانوی خیر اعطا شد.

در این مراسم که در روز 27 آبان ماه 1395 برگزار گردید، آقای سیدمحمد طباطبایی معاون مشارکت های مردمی مجمع خیرین سلامت کشور اعتماد مردم را بزرگترین سرمایه مجمع خیرین سلامت کشور عنوان و اظهار کرد: حضور بانوان در حیطه های نرم افزاری، به ویژه پیشگیری و فرهنگ سازی می تواند در عرصه سلامت تحول آفرین باشد. وی با ابراز خرسندی از آغاز به کار نخستین شورای مشارکت های زنان کشور در جوار بارگاه امام هشتم(ع)، اظهار امیدواری کرد با گسترش مشارکت های زنان به سایر استان ها، شاهد تحرک مضاعفی در بحث های خیریه باشیم.

وی همچنین اظهار داشت: چهار هزار میلیارد تومان کمک نقدی خیرین طی کمتر از 8 سال عمر مجمع خیرین سلامت نشانگر سرمایه اجتماعی مستحکم این مجمع در سطح کشور است.

همچنین دکتر «غلامحسن خدايي» رييس مرکز تحقيق و توسعه سياست‌هاي دانشگاه علوم‌پزشکي مشهد نیز در این مراسم، با ابراز مسرت از انجام حرکت نو در بحث ورود بانوان به امور خیریه سلامت، خاطرنشان کرد: بانوانی که به این حوزه ورود یافته اند، همگی سرمایه اجتماعی استان خراسان هستند. وی تاکید کرد: بانوان همواره در هر جا که وارد شده اند، پررنگ تر از مردان جلوه کرده اند

گفتنی است این مراسم با حضور دکتر «مصطفي مهرابي‌بهار» رييس دانشگاه علوم‌پزشکي مشهد، «علی‌رضا کلاهان» مدیر عامل مجمع خیرین سلامت مشهد و جمعی از بانوان خیر حوزه سلامت استان خراسان رضوی، برگزار گردید.

همچنین در ادامه این مراسم دفتر شورای مشارکتهای زنان استان خراسان رضوی رسما آغاز به کار کرد.